....saa tulla ihan rauhassa, mää en stressaa... en ole jouluihmisiä, joten tänä vuonna meillä ei kauheesti joulua laitella, kun pojat on vielä niin pieniä. Ensi vuonna isompi tajuu jo hiukan joulusta niin voidaan vähän laittaa joulujuttuja, mutta tänä vuonna ei. Aatto on suunniteltu olevan mieheni veljellä, mutta muuten vaan ollaan ja käydään ehkä kyläilemässä ja meillä toivottavasti käy vieraita. Suuremmat siivot sun muut tehdään tammikuussa kun mies on isyyslomalla ja kuun lopussa on ristiäiset.

Joulukorttikuvauksista otoksia...

Nyt vielä tarvii olla kiltisti, kun tontut käy kurkkimassa...

 

Joulupukin apulainen käy keräämässä lahjatoivekirjeet <:)

 

Sitten sujauttaa kirjet taskuun ja juoksee kiireen vilkkaa korvatunturille <:)

 

Ystävä kävi kylässä ja nappasi meidän pojista kuvan :)

 

Kestovaippailtu ollaan vaihtelevasti...pienen miehen kanssa hiukan vähemmän kun ei siedä yhtään märkää vaippaa ja tekee joka vaippaan kakat, niin olen nyt pitänyt hiukan enemmän kertiksiä, kun kestoja pitäisi olla ihan hulluna. Kun ei ehdi koko ajan peseen pyykkiäkään. Pitkäänhän ollaan kestoiltu vain kotona, eli osakestoilua ainakin nyt.

 

Ilmari on hienosti hoitanu vauvaa...ei ole ollut mustis, mutta hirvee uhmailu on alkanut. kaikki pitäisi saada heti ja hirveellä huudolla. huomioo hakee ihan tyhmillä tempauksilla, eli kiipeämällä joka paikkaan.(eikä auta vaikka tippuu ja sattuu)... sitten se vänkääminen alkaa kun tarvis lähteä kotiin jostain, ja kun ollaan nyt ravattu neuvolassa vauvan napasienen takia ja pakkasta on ollut parhaimmillaan -25 niin on meinannu hiukan hitsata tohon pukemiseen siellä neuvolassa. Tulisi jo kesä!!!

 

Käsitöitä oon jotain tehny ja jotain saanu valmiiksi mutta mitään en oo kuvannu...laiskuus. Sitten yöllä herääminen on saanut mulle päänsäryn, vaikka vauva on nukkunut ihan hyvin ja suostunut nukkuun omassa boxissaankin, mutta oudoksiltaan on vaan nyt pääkipeenä.

 

Jouluja kaikille!