Kässäpusseja oon tänään ommellu, kun paperikassit ovat liian kovaäänisiä iltaisin kun yrittää "nukuttaa" Immua. Mies vaan eilen totes että etkö voi laittaa kangaskassiin noita neulomuksia niin ei pidä niin kova meteliä, joten siitähän se idea sitten aamulla valkeni! Kässäpussi, tuo ala-asteen ehdoton käsityötunnin aihe, eli sellanen varmaan löytyy kaikilta jotka vaan on rättikässännyt ja suorittanut ompelukoneajo-kortin. Nyt niitä kässäpusseja on kaksi, toinen minulle ja toinen lähtee joululahjaksi ;)mutta en sano kenelle ;)
2137336.jpg
2137340.jpg

2137349.jpg
Ilmarin ikeniä ärsyttää ja on jonkinlaiset flunssanoireet, nuha ja aivastelua, mutta ei yskää eikä kuumetta. Johtuuko sitten hampaasta, en tiedä. mutta sen tiedän että meidän kaverivierailu peruuntui tänään, koska ei Ilmari olisi jaksanut. Immu syö edelleen huonosti ja silmiä kutittaa, liekö väsynyt tai nuhan takia tai sitten sillä on silmätulehdus. Tarkkaillaan. Ja toivomma että menee tää kiukkuisuus ohi nopeasti, äitiä alkaa väsyttää aamuöiset kukkuilut ja päivän kanelu, kun herra on hereillä hän ei halua olla lattia, ei hetkeäkään, aargggh...eli joko hetki sitterissä tai suoraan syliin....

Lopetin ompelut tältä päivältä kun alko kaikki tökkiin, ja langat jumittaa niin otan neuleprojektini hyppysiin ja alan tekeen sitä tai sitten ponkasen ulos tekeen lumitöitä. Neuleprojektista mies sanoi että se on ehkä kesällä valmis...luotto on siis kova... ;)