Olen huomannut, että täällä blogeissa on lupailtu, vaikka mitä...ehkä täytyisi lupailla itsekin. Viime kerran kun viisi vuotta sitten tein baileysin huuruisen lupauksen, olla syömättä karkkia. No lupaus pysyi aina siihen asti kun tänä syksynä "rikoin" sen. Mutta melkein kiitettävät viisi vuotta lupaus piti, eli mun lupauksilla ei aina oo rajaa...

Mutta tänä vuonna on hiukan hankala miettiä lupauksia...Normaalisti luvataan, että laihdutaan. Mutta minäpä lupaan ensin nostaa painoa ja sitten katsotaan miten edetään, eli laihdutetaanko jo tänä vuonna ;)

Sitten voisin luvat olla stressaamatta mitään, mutta enhän mää oikeestaan nytkään kauheesti stressaa...hiukan tuntuu välillä, että  olenko välinpitämätön vai tiukka hermoinen, who knows? Töissä en jaksa ainakaan stressailla turhia asioita, mitkä ei todellakaan kuulu minulle...mutta kaikki vaan ei tajuu mua.

Lupaan hoitaa asiani suht kohtuullisella ajalla, varsinkin parturin yms...tilaamiset.

Lupaan hemmotella itseäni, en tiädä miten, mutta ainakin käydä töistä saamallani lahjakortilla intialaisessa päähieronnassa. Lupaan myös nauttia kaikesta ihanasta mitä elämä tuo tullessaan.

Lupaa kohottaa kuntoani, lenkkeilemällä ja jumppailemalla. toi jumppailu on vielä hiukan auki, ehkä jotain mammajumppaa :/

Lupaan tehdä jonkin keskeneräisen työn loppuun. Ja tietty aloittaa jotain uutta.

No eiköhän tässä ollut lupauksia kerrakseen. Katsotaan ensi vuoden lopussa mitkä piti, mitkä ei.

Ihanaa uutta vuotta 2008!