Siis yksinkertaisesti en ole tehnyt hetkeen yhtään mitään, hyvä että olen pyykkiä pessyt, että poika on saanut puhtaita vaippoja. Elmerin takia on nyt vähän kaikki tekeminen jäänyt tekemättä. Pinnasänky odottaa maalaajaansa, pyykit pyykkääjää, tiskit tiskaajaa, imuri imuroijaa, moppi moppaajaa jne...mutta kun ei vaan oikein voi tehdä nyt mitään hullunlailla. Koska täällä tarvii olla suht rauhallisesti tai kokonaan pois kotoa, becoos Elmerin tarvitsisi levätä ja se ei onnistu jos täällä koko ajan joku häärää hullunlailla. Paras olisi jos olisi pois kotoonta, mutta siihen en suostu enkä jaksa. Eilen piipahdettiin töissä viemässä leikeltäväksi koiramme lehtiä, kun ei raaskittu laittaa paperin keräykseen. Nyt niistä lehdistä on vielä joillekin iloa. Sitten kun palattiin kotiin niin lähdimme vaunulenkille ilmana Eepua, ajatuksena olla pidempäänkin pois. Tein suht pitkän lenkin, mutta eihän siihen mennyt aikaa kun vajaa tunti, enkä viittinyt enää lähtee jatkaan lenkkiä, koska alkoi itelläni oleen kaamee nälkä. Tänään oli alettava aamusta lämmittämään pirttiä, koska täällä alkoi yöllisen hallan takia olemaan aikas holotna...Oli sekin säätämistä, hakea nyt puita...onnistuttiin.

Nyt ajattelin mennä laittaan pyykkikoneen pyykkäämään ja juoda kupposen kahvia. Toivottavasti herra nyt nukkuis ulkona vielä pitkään. Ilmari on muuten alkanut tosissaan nauttiin ulkounista, aamulla/päivällä kitinä ei lopu ennenkuin pääsee ulos nukkumaan. Unikeko mikä unikeko.

Hyvää syyskuun loppua kaikille, seuraavassa päivityksessä voi olla jotain järkevämpää tai edes joku kuva, mutta nyt ei oo kun tällainen tylsä tekstuuri.