Aloitetaanpa, vaikka löydöllä. Olen kierrelly kirppiksiä, mutta ei ole oikein mitään häkellyttävää löytynyt, paitsi tämä eväslaatikko.
1520715.jpg
1520716.jpg
1520717.jpg
Uskomattoman ihana, mutta uskomattoman epäkäytännöllinen. Ohuille leiville sopiva :)

JonnaKonna kyseli misää mennään ja 34 viikko just rikkoutui eli ensi viikon torstaina alkaa virallisesti äitiysloma. Vielä kun kolme päivää pystys oleen töissä niin sais kaikki suunnitellut hommat hoidettua ja lähteä hyvillä mielin äippälomalle. Olo on ollut muuten hyvä paitsi eilen oli tosi huomo päivä, en tiiä mikä oli mutta ei ollu hyvä olo ainakaan. Tännekään ei ole tullut kirjoiteltua mitään, koska on ollut vielä hiukan työ kiireitä eikä töitten jälkeen kauheesti tuu mieli istua koneen ääressä. Ilmatkin on ollut niin hyvät, että pihahommiksihan nyt on mennyt.

Pihalta kuvia:
1520736.jpg
Pihan ainoa puutarhaolento peilien päällä, katsotaan miten muokkautuu kesän aikana.

1520738.jpg
Uusi kirsikkapuu, kun vanha kriikunapuu heitti viime vuonna kapulan nurkkaan, niin se kuiva karahka kaadettiin pois ja istutettin kirsikka tilalle. Täytyy katsoa joutuuko hankkiin toisenkin kirsikan pihalle vai alkaako tuo puu tuottamaan yksin mitään vaikka piti olla ihan itsenäinen eikä tarvi pölyttäjä kaveriä, siis sinkkupuu. Tuolla takana on pressun alla vielä keinu ja penkkejä, jotka tarvitsisi kuoria pois sieltä ja sijoittaa johonkin.

1520734.jpg
Uudet puutarhakalusteet ja uusi varjo :) Täytyisi maalata kuistin seinää kun on vielä kesken. Kesäkukkia istutettu ikunan alle, ekat kesäkukkaset katotaan miten käy :) Hortonomiksi kun en ole syntynyt enkä kasvanut.

1520742.jpg
Kalusteet rapuilta

1520739.jpg
Kesäkukkia

1520741.jpg
Grillikatoksen kesäkukat ja grillin pesin myös.

Kesä siiis saisi vain tulla ja kyllähän se jo alkaa tuntumaan että olisi lomalla kun ei ole enää töitä kun 3 päivää :) Jippii! Eipä oo kesälomaa ollu meikäläisellä sitten vuosiin tai muutenkaan lomaa, eli kerralla lomaillaan kun alotetaan.  Paljon on ulkohommaa, tai ainahan sitä on eihän se kesken lopu vaikka kuinka tekis. Eli hyvää kesänodotusta tää pinkoo kattoon kirppistä ja sitten raksakauppaan moro!