En tiiä mikä on sormessa...yhden sormen sormenpää on ihan hassuntuntunen...se olis kuin puuduksissa/että se olis jääny johonkin väliin....ja tätä tilaa on jatkunut eilisestä lähtien. Sen jälkeen kun olin puolivälissä baskeriprojektia niin siihen se alko "puutuun".

eli nyt on neulomistauko, vaikka tiukkaa tekeekin. Pitää varmaan alkaa siivoon kun ei voi neuloa...voikohan tällä edes siivota ?? ;)

Meillä on kyläillyt känkkäränkkä... se on nyt ollut oikeestaan tän viikon. Tekee herra Hilpeälle hampaita vai mikä on kun, varsinkin, iltaisin alkaa kränätyttään... eilenkin meni melkein puoleen yöhön kun nukahti ja sekin oli hankalaa. Tissilakon on aloittanut, eli välillä ei kelpaa kun pullo, varsinkin aamuisin ja iltaisin. En tiiä mikä on, meinas vaan loppua eilen illalla/yöllä keinot kesken, kun ei uni meinannut herralla tulla vaikka väsytti ihan hirveesti. Olen mittaillut viikon varrella kuumettakin, mutta eipä ole ollut. Ei ole mitenkään räkänen, että olis flunssassa. No toivotaan, että alkaa sujuileen nukkumaanmenotkin taas. Aamulla herätään aina kello kuusi oli menty sitten ihan mihin aikaan vaan nukkuun.

Rätin kanssa touhuaminen on nykyään Immusta superhauskaa!
2063885.jpg
LaUanTaiN JaTKojA!