Otin sen työpaikan, vaikka en kovin innostunut siitä olekaan tällä hetkellä...Maanantaina alkaa, viisi kuukautta kestäisi, mutta en tiedä...Torstaina olis yks äitiysloman sijaisuus tyrkyllä, haastatteluun pitäis mennä, ja jos sen saan niin aioin kyllä sen ottaa. En jaksaisi meinaan millään kolmivuorotyötä ja helkutin epäsäännöllistä elämää. Ainoa hyvä puoli tuosta kolmesta vuorosta on lisät, mutta olisi se ihanaa kun tietäisi, että illat ja viikonloput on vapaat. Pidän siis peukkuja, että saisin sen äitiysloma sijaisuuden...

Tätä tämä elämä nyt sitten on kun koulu on "loppu"...paperit saan vasta kuun loppupuolella, mutta kaikki on nyt sitten tehty ja arvioinnit tulleet. Eilen jätin todistuksen anomis lomakkeen koululle ja hain allekisjoitetun lopputyöni. On se niin komee mustakantinen, että... enkä ole vieläkään oikein ymmärtänyt sitä, että siitä heru 5 (kiitettävä)... Olo tuntuu nyt jotenkin tyhjältä, vielä en raaski heittää mitään kouluun liittyvää pois, mutta ajattelin, että sitten kun muutamme vinttiin asumaan, niin sitten alkaa karsiminen ja pohdinta mitä heittää pois ja mitä säilyttää.

Eilen tein helmityön ja tänään ystävälle synttärikortin, muuta en olekaan saanut aikaiseksi...kuvia päivittelen taas kun jaksan.