Jep, eilen tultiin illasta sellasen 12 tunnin ajelemisen jälkeen. Väsytti ihan hulluna, pää oli kipee, oksetti ja maha oli superkipee...Eli ei ollu mikään ihana olo tulla kotiin, no lomastressi varmaan helpotti illalla...Stressi todellakin. Loma sujui hyvin, ilman pieniä takapakkeja matkan aikana. No niitä ei jaksa enää puida, ne on olleita ja menneitä, hengissä selvis kaikki loppujen lopuksi. Välillä kyllä suoraan sanoen v....tutti ihan hulluna, mutta ehkä kaikelle nauraa jälkeenpäin...toivotaan. No päätimme ainakin, että ensi kerralla kun lähdemme Lappiin menemme hiukan toiseen paikkaan.

Itikoita siellä oli ihan hulluna, oltiin vielä yhden joen varressa koko juhannus...aurinko paistoi ihanasti, oli ihanan kuuma, mutta oli pidettävä kaikkia pitkähihasia päällä mitä melki löyty, että pysty oleen itikoilta edes vähän suojassa. Ei siis voinut edes kuvitella pitävänsä t-paitaa vain tai toppia vaikka lämpöä riitti n.20 astetta... No ne itikat imi ihan reippaasti niin, että kyllä naamassakin, jopa luomissa on reikiä...Jussin jälkeinen aika sujuikin suht hyvin, kun satoi vettä. Olen nukkunut koko viikon aikana yhden yön kunnolla, ehkä sekin eilen väsytti. Huomenna tarvis mennä töihin, mutta ei kiinnosta, ei yhtään...lauantaina olis yhet häät ja pitäis mennä yhelle mökille sen jälkeen, kai...jos jaksaa... Lomalla pitäisi rentoutua, nukkua pitkään...mulla on ollu kyllä paikka paikoin pipon nyöri kireellä ja nukkumisesta ei ole tullut mitään. En kärsi unettomuutta, vaan ulkoiset seikat ovat nyt vaikuttaneet minun nukkumiseen.

No, positiivista, aina voi shoppailla... ;) Käytiin Pellossa Pentikin myymälässä, no en minä sieltä raaskinnu ostaa mitään, edes kynttilöitä...Mutta samaisessa talossa oli kiva pieni "matkamuisto-/krääsämyymälä", niin sieltä ostin sellaisen hienon kynttilä kattokruunun ja pipon, missä lukee prinsessa. Leviltä ostin Haglofsin kuoriasun...ihana...kallis...mutta ihana...sillä pitäis pärjätä kyllä kovillakin sateilla. Enää tarvis saada/ostaa kunnon goretex- kengät. Ne vaan maksaa pirusti. Kuvia tulee, kun on jaksannut kantaa kaikki kamat sisälle autosta, löytänyt kameran yms... Eli ei kovin nopeesti.