Jippii täänään se onnistui. Poika nukahti kantoliinaan. Aikaisemmin on vain huutanut kun on laitettu liinaan, mutta nyt herra nukkuu tälläkin hetkellä liinassa.
1774258.jpg
Kestovaippailu on ihanaa! Aluksi käytettiin öisin kertakäyttösiäkin, mutta ei enää. Se on ihan sama yölläkin kun kaveri vääntää ison hädän joka vaippaan, että vaihtaako kertakäyttösen vai keston. Kertakäyttöset ovat vielä tosi hiostavia näillä helteillä. Meillä jätkä huutaa hullunlailla kun on kertris ollu hetken. Reissussa oli kertikset, mutta oli kyllä ihanaa kun sai taas käyttää kestoja. Reissussa mökkiin ei tullut vettä, niin olisi ollut hankalampaa kestojen kanssa, joten käytettiin kertoja. Hahtuvakin on ollut puikoilla. On valmistunut pöpiä. On ollu tosi kivoja käyttää! Kuvassa virolaisesta hahtuvasta tehdyt pitkäpunttiset ja toiset pitkillä punteilla. Sen lisäksi on valmistunut kahdet lyhytpunttiset. kuvassa myös muutama hahtuvalisäimu.
1774256.jpg

Aika on kyllä pikkuherran kanssa sujunut siivillä. Apua, ristiäisvalmistelujakin tarvis ruveta tekeen ja päättää se lopullinen nimi....

Ja muutama kerä merinoakin pitäis heittää puikoille...
kaikkee tekemistä piisaa, kun yhen saa alotettua niin eikös poika herää....No nautitaan nyt kesästä ja helteistä ja pojan huudosta kuumuuden takia :)

1774270.jpg
Kuva meidän pikku tutsikistailijasta Ähtärin leirintäalueen mökin pöydältä!