Niin, voe elämän karut kävyt, toissa päivänä taas kosahti pesukone, laatua suomalainen UPO!!!!Puolitoista vuotta vanha kone ja 3. kerta kun on takuuhuollossa. Vihainen soitto lähti upolle, että ny ja sassiin korjaaja tänne, perskules! Kun itse yritti huoltoa soittaa liikkeistä niin, vasta vuoden vaihteen jälkeen olisi ollut seuraavan kerran mahollista saada ukko kattoon konetta ja toteen vian....no nyt on korjaaja par'aikaa korjaamassa konetta ;) joskus kannattaa mesota "ylemmälle taholle"... Koneesta on nyt hiilet paskana...kaikki kuitenkin alkoi siitä kun toissa päivänä pesin normaalisti pyykkiä ja ohjelma jäi junnaan ja alko vaan vaahdottaa pesuainetta, no olin sitten niin vaahdossa kun olla ja mahtaa... verenpaineet meni varmaan tuolloin kohilleen;) (on hiukan huipannut kun on ollut liian matalat paineet, mutta toissa päivänä ei ollut).
Kysyin koneen korjaajalta, mikä on kun vaahdotti pesuaineen, no nestemäinen pesuaine + uudet koneet = huono yhdistelmä...käyttää liian vähän vettä ja pesuaine ei imeydy kunnolla eikä huuhtele eikä mitään. Vain ruokalusikallinen pesuainetta. näin on asiat  nyt.

No iloisempia asioita, Ilmari täytti tänään puoli vuotta, jee! herra on oppinut paljon, kaksi hammasta on nykyään suussa, pälättää ihan hirveesti, nauraa ääneen, kääntyy masulleen(ja viihtyy sillälailla pitkään), yrittystä on lähteä eteenpäin yms...ihana pieni poika :D Herra on todella hyväntuulinen ja oikea seuramies :)

2157106.jpg
Äiti on paskarrellutkin, joulukortteja
2157109.jpg

Neulonut lahjaksi tumput, sukat ja paskeripipan.Ohje paskeriin on s-etukorttilehdestä. Paskerista puuttuu kuva. Lankana on nalle syksy.
2157114.jpg
Ainiin ja käytiinhän me Ikeassakin maanantaina, mites se meinas unohtua.
Ostettiin uuteen keittiöön tilattiin huuva, ihana... sitten valaisimia uuteen keittiöön ja tuolin pehmusteita. Mutta niistä kuvia sitten kun ovat paikoillaan.
Tällainen lamppu "Elmerin huoneeseen", kun vanha kärvähti...
2157140.jpg
Cd-hyllyyn yksi jhatkopala sekä kirjahyllyn pätkä.+kaikkea pientä kivaa...
2157156.jpg
2157158.jpg

Ja onnea äitin pikkuinen mussukainen!
2157152.jpg