Tänään ei estänyt lumi- eikä vesisade menoo kirppareille. Ja aika tavalla sieltä löytyikin kaikkea...
1278326.jpg
löytyi askartelulehti(kierrätysaihe) ja kaksi viimeisintä suurta käsityölehtee kirppikseltä.
1278327.jpg
punainen "pahvilaukku", kangas on pussilakana, edessä Betty Boop meikkipussukka/lompakko, kaksi mustaa nahkalompsaa ja silmälasipussukka.
1278329.jpg
ja tietty hiukan vaavivaatteita, mahd.unisex, että sopis kummalle vaan.
1278330.jpg
oik.yläreuna ikean topsiteline, vaavipaita ja sitruspuserrin. ja alareunassa on mammavaatteita
1278333.jpg
Oikealla on ihana pitkä villatakki ruskea/vaaleanpunainen, keskellä mammahousut ja valkoiset pitkät villasukat(nämä löysin jo viime viikolla eurolla!!!)
1278332.jpg
Ikean ihana lamppu
1278334.jpg
Kengät tilasin hobby hallin alesta ja tuon hiusvahan ostin kirppikseltä (ihan avaamaton oli)
1278336.jpg
Ja tämä ihanuus kannettiin meille eilen, uusi ihana jääviileäkaappi, vanha jenkkirotisko on vieressä..sain vihdoin jääkaappirunoudet käyttöön uuden jääkaapin oveen.

Olen kyllä hyvin tyytyväinen näihin tekemiini löytöihin :)

Tänään en heränny kukonlaulun aikaan ylös, jaksoin jopa nukkua puol ysiin...WoW! No pää on ollut tuon pitkän yöunen saldo ja nuutunut olo jatkuu, hemoglobiini on sen verran tipahtanut, että vaikuttaa asiaan. Ja on viime viikon työrumballakin jokin vaikutus oloon, kun oli iltapalaveria ja täyty tehä ylitöitä. Ens viikolla näyttäisi olevan taas luvassa ylitöitä, on iltapalaveria taas sekä vähän väkee töissä. No luultavammin saan sitten pidettyä muutaman päivän viikolla 8 vapaata, riippuen tietty onko joku kipeenä. Mun tuurilla on ja minä painan hommia. Tässä vaan alkaa käymään vähiin aika ottaa noita ylitöitä...kun ei ole kun kolmisen kuukautta äippälomaan... Ai niin hahtuvatyö on yhä salainen, voi olla että salaiseksi jää, nyt on 90asteessa koneessa, on jo ollu 40 ja 60 eikä tullu oikein miksikään...Katotaan onnaako vai ei.

Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille! Lähden tästä kokkaileen...ja siivoon