Laskuja siis täällä on maksettu. Kaikki tuntuu aina lykkäävän maksunsa samaan aikaan, ärsyttää. Nyt kun tienaa, niin tuntuu ettei rahaa jää enää ollenkaan. Miten sitä pärjäsikään silloin kun ei oikeesti ollut rahaa opiskeluaikoina.

Sitten ostin Jyskin alesta itelleni ja ukolle peitot. Olen saalistanut uusia peittoja jo pitkään, koska haluan painat peitot. Niillä on parempi nukkua. No nämä painaa nyt kappaleelta 1200 grammaa, testataan. Ainakin nämä uudet oli triplasti paksummat kuin meiän vanhat peitot. Meillä ei turhan usein ostella peittoja... Tyynyjäkin tarvitsisi ostaa uusia ja pistää vanhoja pois. Mulla on itellä 4 tyynyä ja ukolla 2 tyynyä, eli maksaa niiden uusiminen hiukan :). Muutama kerrallaan aina kun ostaa niin ei kirpase niin paljoa.

Niin ja tein tänään ekologisen teonkin. Ostin itselleni Kuukautiskupin työkaveri ylisti sen maasta taivaisiin. Ja nyt olen sitä loppupäivän kokeillut, se on loistava keksintö!!! Voin suositella kaikille, vaikka aluksi olikin hiukan hankalaa, mutta äkkiä homma lähti rullaan. Säästää rahaa ihan sikana ja eipä tuhoa luontoa niin paljoa. Kuukuppikunta kertoo lisää kuukupeista jos kiinnostaa, olkaa hyvä.

Huomenna olis sitten "kevätkauden" tilinpäätös eli laihiksessa alkaa uusi kausi, syyskausi. Sitä ennen huomenna tehdään tilinpäätös, tsekataan saavutukset ja asetetaan uudet tavoitteet. Sen voin jo nyt paljastaa, että positiivinen on tämä tilinpäätös vaikka pakkaselle menee ja roimasti ;)