Aikaa on hetki kulnut siitä kun viimeksi on päivitelly täällä. Tuli oltua töissä tossa 3kk ja aika oli tosi kortilla, joten en oo ihan hirveesti tätä blogimaailmaa harrastanut. Neulottua on tullut, villapukua, villahousua, tumppua, sukkia, pipoa yms... Kuvia ei nyt ole, kun "paremmasta" koneesta meni taasen kerran emolevy rikki ja on nyt huollossa...

 

Äippäloma siis alkoi ja taloa on järkkäilty vaavin tuloa varten. Meidän Ilmari kirppunen on osannut nyt kävellä noin 3kk ja jo juokseminenkin sujuu (varsinkin silloin kun tekee pahojaan). 1v2kk neuvolassa oli pituutta 74cm ja painoa 8920kg eli kovin jättiläinen meidän pikku ukkeli ole :) Vaatekoossa on siirrytty nyt 74/80 tai 80, leveydestä riittäisi, mutta pituus ei. Parhaita pahanteon kohteita ovat telkkarin sammutinnappi ja hellannupit. Telkkarin edessä on sohvapöytä hiukan hidastamassa on/off- harrastusta ja hellannupit on otettu pois. Keittiön laatikot ja kaapit ovat myös kova juttu ja niihinkin on laitettu esteitä, ettei tarvi olla ihan koko ajan kieltämässä ja kiukuttelemassa niistä...Sanoja ei vielä oikein tule, paitsi nau (kissa, kissaeläimet) ja wufwuf (koira). Sanoo äiti ja käkkiin( häkkiin, koiralle usein sanotaan). Kauheasti läpättää, mutta tolkkua siitä ei oikein meinaa saada. Kestovaippailua taas viritellään käyntiin, kun toi iskä ei oo hoitovapaallaan jaksannut niiden kanssa touhuta. Silti pidän univaippana kertistä, kun en oo löytänyt hyvää kuivana pitävää kestistä, mutta kotona ja päivällä kestoillaan. Pottailu on arkipäivää ruokailujen jälkeen, ja Ilmari tykkää siitä :) Itse herra ei syö vaikka yritys on kova :) eikä saa auttaa :D Kotiruoka uppoaa vaihtelevasti, purkkiruoka aina :/ ärsyttää tehdä ruokaa kun ei sitä pikku herra suostu syömään vaan täytyy ostaa pirun kalliita purkkiruokia :/ mur! Ilamri kyllä ihastuttaa kaikki pirteydellää ja hyväntuulisuudellaan. Ilmari ei kauheasti ujostele vaan vieraat ihmiset ovat Ilamrin mielestä kivoja :) Ei siis kyhnytä äitin/iskän vieressä missään vaan painattaa menemään vieraassakin paikassa (mikä on usein raivostuttavaa, kun saa juosta perässä koko ajan).

 

Nyt siis odottelemme ja valmistelemme vaavin tuloa :) Olo on ollut hyvä, mitä nyt öisin ei meinaa enää saada nukutuksi, kun ei löydy hyvää asentoa nukkua... Possulunssa rokotetta en aikonut ottaa itselleni enkä lapselleni, ainakaan näillä tiedoilla.