Mikä ihmisiin oikein menee, varsinkin täällä Suomessa, että tarttee joka asiasta olla kateellinen toiselle!!!? Tänään taas törmäsin tähän ilmiöön, mitä uskomattomiin temppuihin ihmiset pystyy... Rupesi oikein puistattamaan ja etomaan.

Kuinka jollakin tulee mieleen edes tuhota toisen toimeentuloa, yritystä? Eikö joku kestä sitä, että toinen pärjää sillä, että pitää omaa firmaa??? Tuskinpa tämä firma tekee mitään ökytuloksia ja nettoa miljoonia yrityksellään, koska kyseessä on siisti, mutta suhteelisen pieni kirppari...Tämä kirppari sijaitsee omakotialueella, johon nykyään kulku on tehty lähes mahdottomaksi...Tällä yritetään syödä ulkopaikka kuntalaisten tulemista sinne, koska nyt paikkaa on lähes mahdoton löytää kiellettyjen ajojärjestelyjen takia. Itsekään en kovin hyvin tunne paikkakuntaa, mutta sompailtuani hetken kerran niin löysin reitin kirpparille, vaikeaa se oli ja toivo meinasi hiipua.

Eikä ole eka kerta kun tätä kyseistä kirpparia dissataan ja rankalla kädellä. "Hienostoalueen" asukkaat kun eivät pysty sietään kamalaa liikennettä ja ihmisiä heidän omalla kadullaan. Liikenne ei nyt kovin hurjaa kadulla ole, suhteellisen rauhallista ja katu on kaupungin omaisuutta. Menkää ihmiset itseenne, tällä vedetään yhteistä mattoa jalkojen alta. Asia raivostutttaa! Tää homma sapettaa! Miksi tätytyy olla kateellinen???Annetaan muiden elää omaa elämää ja saadaan myös itse elää.  Eiköhän sitä yleensä ihminen itse päätä noin suurinpiirtein missä asuu...

Itselläni ei ole omaa yritystä, eikä koskaan tule olemaankaan. Kunnioitan yrittäjiä suuresti, koska itse en siihen hommaan pystyisi. Tässä jutussa olleen yrityksen omistajaa en tunne milläänlailla, satun joskus aikani kuluksi poikeaan tällä kirpparilla. Minua vaan nyt v...tuttaa kun tarttee olla kateellinen!! MIksi???? Tämän kun joku joskus kertoisi, eli miksi tarvitsee olla kateellinen?????