No aloitetaan siitä, että täällä ollaan kohta viiikko lasketusta ajasta vielä kokonaisena...mitään ei tapahdu, ainakin siltä tuntuu eiikä mua lohduta jonkun kommentti, että viikon päästä viimeistään sitten ne käynnistää jos ei lähe itekseen syntymään,murrr!

Aiheesta seinää siis jätetään tuo edellinen omaan arvoonsa. Eli sitten pihaan. Saatiin puolessatoissa viikossa entrattua piha taas kuosiinsa, istutettua nurmikonsiemenkin, jippii! Ja nyt kun on satanut niin alkaa kivasti jo vihertään.
1655667.jpg
1655668.jpg
1655669.jpg
Olihan siinä oma urakkansa, suurin vaihe oli kerätä niitä hiton kiviä...ja niitä oli....ja paljon.
uusia kuvia pihasta kun alkaa oikein kunnolla vihertään.

Sitten meidän Elmeri paapero on ollut ja on yhä edelleen kipeä. Viime viikolla vietiin lääkäriin kun oli ihan vuopunut ja oksenteli koko ajan limaa ja yski. No herrallahan oli sitten nielurisat tulehtuneet sekä keuhkot. Tulehdusarvot oli katossa. Eilen käytin sitten jälkitarkastuksessa ja yhä edelleen on keuhkoissa tulehdusta ja tulehdusarvot ovat kohollaan. Mutta parempaan päin oltiin menty. antibioottikuuri jatkuu vielä kuukauden että sitten vasta katotaan seuraavan kerran  mikä on tilanne. Onneksi on muuten koiralla vakuutus tai olisin ollut konkurssissa....

No eiköhän tässä ollut tilannekatsausta, seuraaavan kerran kirjoitan tänne vasta sitten kun vauva on syntynyt... Eli hyvää juhannusta kaikille!