Eli työkiireet painaa päälle vielä pitkään. Mutta nyt ajattelin näyttää mitä meidän mummi laittoi mulle mukaan kun siellä eilen piipahdin
997038.jpg
Vanha tyynyliina, ajattelin tehdä tästä seinävaatteen, tai sitten en. On varmaan ihan kauttaaltaan villaa.

997039.jpg
(huono kuva, mutta kun on koira on huono levittää mihkään suuremmin) Eli tässä on tällainen seinävaate, joka on tarkoitettu sängyn taakse, ettei seinä tule mustaksi. Käyttökohdetta en vielä tiedä, mutta jos seinälle aikoo laittaa, niin tarvitsee joku rima hommata yläreunaan, mistä saa seinälle hyvin.

997040.jpg
(Tässäkin on huono kuva) Tämän mummi on ostanut äidilleen eli minun mammalle ja tämä ehti roikkua n.40 vuotta isomummollan tuvan seinällä ennenkuin se palautui mummille. Nyt ikää tällä ihanuudella on n.50 vuotta (mummi muisteli niin). On oikein suunnittelijan tekemä (kuvaa ottaessa unohdin katsoa sen, enkä jaksa enää rullata pakettia auki). Tämä tulee juuri tuon nojatuolin taa seinälle, kunhan vain olen löytänyt siihen riman yläreunaan, nyt on koukut, mutta niillä alkaa roikkumaan rumasti.

997042.jpg
Sitten tällaienn raitaraanu, tämäkin on kiva. Olisi kiva laittaa seinälle, mutta tilaa ei ehkä tälle vielä ole, katsotaan mitä tämän kanssa teen. En kyllä aio hukata, vaan menee säilöön!

997044.jpg
Sitten sain tällaisen paidan, tämä oli aika kiva. Mummi on tuskin koskaan tätä pitänyt päällään. Ei ole meidän mummin väriä.

Tässä tällainen kuva päivitys. Nyt ei jaksa papattaa mitään muuta, jatkan tässä heräämistäni, ja koitan taas tulevaisuudessakin joskus päivittää blogia.