Huh,huh, en ole pitkään aikaan päivitelly mun löytöjä. Siis niitähän on tullut meikäläinen tehtyä, vain en oo jaksannu niitä tänne asti kuvailla. Pääasiassa olen löytäny kirppiksiltä vaatteita, jotka on menny heti pesuun ja sitten ne onkin jääny kuvaamatta. Ehkä teen sellaisen kuvausrykäisyn hankkimistani vaatteista, mutta nyt on vain nää. Eli ensin saanen esitellä omat töökenkäni eli Reinot:
868630.jpg
Samaisessa kuvassa on on muutama viikko sitten kirpparilta ostamani Mammut-jakkara :)

Sitten on Primaverakassi, aito MM...(maksoi ihan hillittömästi, yhden euron ...) Ostin myös eurolla MM:n pallopaidan isoilla palloilla, mustalla taustalla harmaita palloja.
868635.jpg
Samassa kuvassa on myös kirpparilta ostamani Duudsoni päällikköpipa, ihana Täydellinen nainen-rintamerkki, Eepulle ohut hihna (vaikka harvemmin tolla vetojuhdalla voi tavallista pantaa pitää, raukka tukehtuu)

Sitten kirpparilta löytyi pusseja, missä toisessa oli ristipistolankoja, -neuloja ja -kangasta sekä enklanninkiälinen ristipistolehti.
868645.jpg
868646.jpg

Toisessa pussissa oli neulahuovutusneula, huopaa ja kangasta.
868647.jpg

Sitten ostin tällaiset rottinkikorit eteiseen hallitseen kaaosta :)
868648.jpg

Sitten meidän väsynyt hauveliini. Eepulla oli ihmislapsikavereita koko monta tuntia keiden kanssa piti rihua ulkona ja tässä on lopputulos. Katsokaa asentoa, hih!
868649.jpg
868650.jpg
868651.jpg
Ja ilmettä.

Hyvää viikonloppun jatkoa!!