No niin puolikas tuhatta on rikoutunut... En ole ehtiny oikein kunnolla kirjoitteleen tänne kun on ollut niin mahoton kiire. Eilen pidin vähän niinkuin vapaa päivän ja kävin muutamalla, en oluella vaan, kirpputorilla kauppareissun yhteydessä. Mutta apua!, taitoni ovat ruostuneet, mitään en löytäny, en yhtikäs mitään. Tutkin vielä kaikki pöydätkin hyvin tarkasti kerran kun oli aikaa käytettävissä...On tällainen kamalaa....

Kirppareilla pyörimisen jälkeen suuntasin Vapikseen, mistä ostin kotiin uuden mikrokuitu lattialuutun ja muutaman uuden mikrokuituliinan ja pidikkeet niille. Myönnetään olen telkun uhri, lähes kaikki nuo mainitsemani tuotteet ovat Sillä siisti -ohjelmassa vilahtaneet usein, vaan eri merkkisinä. Luuttu on Kron- merkkinen, valintani perustui Kuningaskuluttajan kunkun kolme kovaa -testiin, jossa kyseinen luuttu selvisi hinta-laatu vertailussa hyvin. Koekeilin luuttua eilen, toimi moitteettomasti!


Askartelin illalla yhden enkelivaatteen ripustimineen, mutta joulukortteja en ole vieläkään saanut valmiiiksi....muutama osotekin on kadonnut aivan tuhka tuuleen. Lupaan ryhdistäytyä ja saada ajallaan kortit postiin!