Eli painoin tänään 59 kiloa. Huimaa on ollut pudotus, vaikka välillä on tuntunutkin, ettei paino ole tippunut mihinkään. No kaikki ajallaan.

Eilen parturoin tukan ja tänään ajoin omat sääret epilaattorilla, niin vielä olisi edessä koiran trimmaus...karvaista touhua ;) Epilaattori on muuten loistava keksintö. Tiedän, että monen naama vääntyy tässä vaiheessa kurtulle ja suu alkaa sanomaan, että ei ole, se on kamala laitos. Mutta ei ole, kun siihen tottuu ja on hyvä epilaattori. Itselläni on halpa ja huono epilaattori. Ei tee niin siistiä jälkeä kun haluaisin, mutta eipä tule piikkisänkeä jalkoihin jo seuraavana aamuna... Puolen vuoden epilaattorin käyttämisen jälkeen voin sanoa, että en sheivaa jalkoja kun ääeimmäisessä kiireessä. Epilointi vie aikaa, mutta on sen arvoinen. Omat paksut mustat säärikarvat ovat kadonneet ja tilalle on tulleet hennot vaaleammat säärikarvat, jotka ovat todella huomaamattomat entisiin sheivattuihin verrattuna. Siis suosittelen, menkää ostamaa epilaattori, nipistää ja kirpasee aluksi, mutta siihen tottuu, OIKEESTI!

Huomasin, että olen kirjoitellut tänne pääasiassa viime aikoina vain laihiksesta. Käsitöitä en ole ehtinyt tekemään yhtään. Aikomuksena on tehdä töihin itselleni villasukat ja töppöset(liukuesteillä), mutta katotaan ny kuinka käy, teenkö niitä vielä vai en. Luotan siihen, että kun illat pimenee ja ilmasto kääntyy syksylle, niin kutemet alkaa taas pysymään käsissä. En ole koskaan tykännyt tehdä käsitöitä kesällä, paitsi olenhan tehnyt erilaisia käsitöitä nyt viimeaikoina. Maalasin meidän uuden puuliiterin jaentisen puuliiterin oven. Tänään jatkuu puuliiterin teko, että saadaan puut sisään ennen lumia ;) .

Ai niin, oonkohan mä täällä jo kertonut, että mulla on vakinainen työpaikka!!!Oon tiennytjo kuukausia, että saan nyt elokuussa vakipaikan, mutta en ole voinut kertoa sitä, koska tilanne oli hiukan hassu. Mutta nyt minulla on virallisesti toistaiseksi jatkuva työsopimus. En oo voinu hehkuttaa vakkaripaikkaa muuta kun omassa päässä, mutta nyt voi jo julkisesti :) JIPPII! Vuosi sitten tuskailin tosissani, että saanko mitään töitä kun valmistun, ei olisi uskonut. Aloitin tuolla kyllä eri hommassa mitä koulutukselleni kuulunut eli tein huonompi palkkasempaa hommaa eka ennen kuin siirryin "oman alan hommiin", mihin minut on koulutettu. Kannatti ottaa "ei oman alan homma" vastaan siitä poiki ihan hyvin. Niin ja mulla on ens kesänä OIKEE TÄYSMITTANEN LOMA!!