Jep jep, ekat pissat tuli pottaan maanantaina ja toiset tänään. Ei olla pottailtu kauheesti, mutta silloin tällöin koitettu ja nyt onnistui! Pottailu kun on niin hauskaa Immun mielestä, äijä on vaan yhtä hymyä kun istuskelee potalla...en sitten tiiä onko just pottailu kivaa vai se istuminen. 2003594.jpg
Immun potta on löytö kirppikseltä, makso 1euron, vaikuttaisi vanhalta, mutta ei osaa sanoa.

Kiitos Mari, fiuke on ihan helmi! Mitäs Immulle muuta, no kauheesti herra juttelee omaa kieltään kaikille leluilleen ja komentelee niitä. :) Sisukkaasti lähes joka ilta valvoo, vaikka kuinka väsyttäis, mutta nukahtaa yöunilleen yleensä ennen 21.
2003607.jpg
Tällainen paksuposki meidän pikkumiehestä on tullut. Ensi viikon torstaina olisi neuvola, sitten tietää taas paljonko painaa ja kuinka pitkä sitä jo ollaan. Kuitenkin se on taas niin että ollaan liian lyhyitä ja liian painavia :) Eihän sitä voi mitään, jos on tullut äitiinsä eikä isäänsä ;)

Elmeri Neposella on huomenna eläinlääkäri aika varattuna, täytyisi mennä tsekkaan mitä sinne keuhkoihin kuuluu ja mitä veriarvot näyttää...toivotaan että tulokset olis hyviä. Muuten Elmeri on voinut nyt ihan hyvin, välillä yskii, mutta virtaa löytyy. Ainoa mikä on, niin karvaa lähtee ihan tolkuttomasti! Me hukutaan karvaan, vaikka kuinka imuroisi kerran päivässä...meillä ei kannata kovin allergiset siis vierrailla. Poika ainakin saa siedätyshoitoa kissan ja koiran karvoille...
2003621.jpg

Ykä se touhottaa tuolla ulkona tuulessa, vaikka kyllä huomaa että talvi tekee tuloaan, kun Ykääkin on alkanut päivisin sisällä näkemään. Eilen kun satoi koko päivän vettä, kissaherra viihtyi oikein hyvin sisällä lähes koko päivän. Ja nautti kun äiti lämmitti pönttöuunia...kissanelämää koiranilmalla ;)
2003630.jpg

Ai niin sitten täytyy laittaa mun projekti, mikä on projekti...ei valmistu varmaan koskaan. ukin vanhat kumpparit, nyt niistä on varret katkastu...kyllä vanha nokialainen oli sitkeetä, ei meinannu millään saada saappaanvarsia katki.

2003634.jpg
Saappaat haravahommissa...