2052009.jpg
Nämä ihanat nahkaiset tossut olivat muutama viikko sitten todellinen kirppislöytö! Olivat ihan uudet, pehmeät ja mukavat jalkaan. Näillä on kotona taaplattu menemään ostamisen jälkeen. Koko oli 42, mutta on taidettu tuoda tuolta itäisistämaista, koska mulle tossut olivat juuri sopivat eikä jalkani ole (kai) lähellekään kokoa 42, toivottavasti.

Sitten ostin sitä lankaa tässä on kuva siitä ihanasta kerästä.
2052018.jpg
Jo alkusyksystä ostin Ilmarille aivan törkeen hianon "kerhokassin", käy myös "hoitolaukkuna".
2052024.jpg

Tänään kävin Iittalan lasimyymälässä kotiintulomatkalla ja sieltä jäi käteen ihana kahvikuppi. Oli alessa...muuten olisin ehkä halunnut sen punaisen, koska sekin oli hieno, ehkä hieman hienompi... Kävin myös suklaapuodisssa ostamassa miehelle tummaa suklaata, kun se kerran sitä halus (olkoon myöhästyny isänpäivälahja Immulta)
2052031.jpg

Sitten viime viikolla löysin kirppikseltä bambukoukkuja 50c kappale!!!Olihan niitä pakko ostaa, uusia olivat.
2052039.jpg
Tänään kävin töissä, no eipä nyt kyllä huntsittais mennä takas. Olihan se ihanaa nähdä työkavereita, mutta on se kiva olla Immunkin kanssa. Elmerille ja Ykälle kävin shoppaamassa ruokaa ja samalla näin ystäviä, joita näkee todella harvoin, koska he asuvat lapissa. Kuulemma 3cm oli lunta heillä Kittilässä, enemmän kuitenkin kuin täällä. ;)

Isomummillakin poikettiin kaffeella. Nyt keitän itelleni reilunkaupan kaffet ja toivon ettei herra vielä herää unilta. Illasta olisi aikomus mennä käymään Ideaparkissa...