Otetaan nyt alkuun vaikka lahjoista kuvia, joita ropisi juhlissa
Ensin vaikka meidän lahjat
1898200.jpg
Sitten pojan lahjat
1898206.jpg
Voi olla että jotain lahjoja noista uupuu, mutta suurinosa siinä on.

Vihdoin ja viimein kuviakin teetin viime viikolla, muutama sata kuvaa... Laitoin jo albumiin, tarvis enää hiukan kirjoittaa niiden viereen juttuja.

Hahtuva on saanut oikein kunnolla kyytiä puikoilla. On valmistunut kahdet pitkät hahtuväpöpät ja yhdet lyhyet(näistä en oo vielä ottanu kuvaa) sekä lisäimuja ja rinnanlämmittimet.
1898217.jpg
1898246.jpg
Tiksuhahtuvat ovat Wetterhoffilta ostetusta hahtuvasta ja ruskeat ovat Kauhavan kangasaitasta ostettua hahtuvaa. Lisäimut sekä lämmittimet ovat vironhahtuvakerän loppua. Yhdestä vironhahtuvakerästä neuloin yhdet pitkät pöpät kahdet lyhyet ja lisäimuja sekä lämmittimet, kivan riittoisaa, kun on niin ohutta.

Luumuja ja omenoita on poimittu ja syöty. Niihin taas tänä syksynä hukkuu...sitten olen hiukan ulkona siistinyt nurkkia, mm. maailman kamalin hässäkkäkasvi, villiviini sai taas kyytiä...en tiiä millä sen sais lopullisesti tuhottua, aina vain uudestaan lykkää ittensä repiin talon seiniä.. murrr.

Niin ja Elmeri, herra on nyt munaton. Oli viime viikon torstaina leikkauksessa ja tänään on jälkitarkastus, toivottavasti saadaan tötterö pois päästä. Sen kanssa elo ei oo kenellekkään kivaa. Täytyy joku päivä päivittäää pelkästään Eepusta, ja kertoa koko stoori tänne, ollaanhan tässä käyty eläinlääkärissä kohta joka viikko yli kolme kuukautta, toivon mukaan nyt helpottais. Ollaan meinaan käytetty melkein koko eläinlääkärivakuutus tältä vuodelta täksi kuuksi oli enää jäljellä noin 130 ekee... Onneksi siis on ollut eläinlääkärivakuutus!
1898268.jpg
Vieressä mamman uusi kuntolaite kirppikseltä :)

1898284.jpg
Immu ja iskä