Kevät on kiireistä aikaa, kaikkee tapahtuu, mutta ei mitään niin arjesta poikkeavaa, että jaksaisin tänne kirjoittaa. No nyt on taas tapahtunut yhteensä huhtikuun alusta alkaneen laihisprojektissa on tippunut jo 8.1 kiloa. En ole ajatellut, että tämä olisi lähtennyt näin hyvin tippuun, mutta olen kyllä paiskinutkin hommia aikalailla.

Eilen olin tapaamassa vanhoja kouluystäviä, ei olla nähty nyt 3 kuukauteen ja oli kiva kuulla missä kukin on töissä ja miten heillä menee. Hyvinhän kaikilla tuntui menevän. Töitä on kaikilla. Moni on ostanut uuden kodin tai on ostamassa, kun kohdalle löytyy sopiva. Mietittiin kaikkea opiskeluun liittyvää, ensinnäkin miksi me ikinä haettiin tonne kouluun, muistiko kukaan millaista oli pääsykokeissa, hauskimpia muistoja kouluajalta yms... Oli kivaa nähdä. Täytyisi tehdä muidenkin ystävien kanssa treffejä, että heitäkin näkisi joskus. Olen ollut taas tosi huono yhteyden pitäjä, mukamas omine kiireineni...Selityksen makua, Betty! Ryhdistäydy!

Jaa-a, saisikohan sitä houkuteltua tuon miespuoleisen lähteen vaikka...ylläriylläri....kirpparille! Mutta onkohan tänään kirppikset auki kun on helluntai...no tuolla sohvalla röhnöttää heila ainakin!