Tällä viikolla tippunut vaivaiset 0.4 kiloa...Muutta yhteensä jo  8.5 kiloa. Aika uskomatontanta, toinen välitavoite on jo huutoetäisyyden päässä.

Kirpparilla tuli eilen hiukan pörrättyä... Mukaan lähti älytön kasa kaikkee kesävaatteita. No pakkohan oli ostaa kun oli vaan 50 senttiä kappale, lähes kaikki. Yhet ihanat farkutkin matkasi kirpparilta meille, vaikka hiukan emmin ostanko vaiko enkö, ihan sillä että mahdunko niihin vai en. Makso 3 euroo ja mä mahduin niihin ihan kevyesti, ilman mitään pinnistelyjä ja ne oli kokoo M!!! Vau! Siis toppeja ihan älytön määrä, t-paitaa ja pitkähihasta ostin. Ostin myös Paul Frankin yöhousut, olis siellä ollu paitakin siihen erikseen myynnissä, mutta en raaskinnut ja en olisi kumminkaan käyttänyt sitä. Niin yöhousut oli 5 euroo.

Sitten ostin sellaisia muovikertakäyttömukin päälle tarkoitettuja jutskia, kun käyttää niitä niin ei pala näpit. En osaa selittää laitan kuvaa. Ne on muovisia ja väreinä oranssi, keltanen ja ruskee. Muistan kun autovaraosa liikkeessä lapsuudessani oli sellaisia, semmoisessa hienossa seinätelineessä. :)

Niin ja sitten emalipotta eurolla. Laitan juu kuvia, kunhan saan kamerani lainasta, ehjänä...ei mitenkään vihjaus... ;)