Mitäs tänne, eipä ihmeempiä. Oma koneeni on noudettavissa, on kuulemma laittaneet Markantalosta mulle viestiä, vaan eipä ole tullut mulle asti, v..u...emolevy siitä oli vaihdettu katotaan mitä sille nyt sitten kuuluu kun tänään illalla haen sen. Voikäpy, kun ärsyttää että ilmotetaan tekstarilla, mikä ei tuu perille. Olisivat voineet soittaa...Oli se vaikeaa niillä soittaa viimeksi siitä kun vein sen huoltoon ja käskin soittaa siitä koneesta heti kun tietää meneekö takuuseen vai ei, mutta pah! Ärsytys nousee...en varmaan enää asio Markantalossa, kiitos vain tämän törttöilyn, menettivät asiakkaan.

 

Mitäs muuta, Immu ei vielä konttaa, mutta ryömii omantakeisella tyylillään ja istuu kuin tatti lattialla. Sanoja on tullut mamma, pappa, äijä, äiti eli näitä herra hokee, ymmärryksestä ei ole varmuutta...Mutta äiti on se mitä eniten hokee, varsinkin aamuisin omassa sängyssään. Pinnasängyn pohjaa jouduttiin muuten laskemaan kun herran pää alkoi vilkkuun laidan yli. Ei nouse seisomaan tukea vasten vaan vetää mahallaan ollessaan itseään tukea vasten ylös. Kuvia ei tule. En tuuppaa tähän koneeseen mitään ylimäärästä, koska jumittaa.

 

Käsityörintamalla on hiljaista hyvin hiljasta. Kämppää laitettu uuteen uskoon keittiörempan jälkeen...suursiivous ja osasta kamoista luopumista, Immun sopen rakentamista. Päiväkoti asiaa en ole vielä ratkaissut, mutta hoitoraha-anomukset vein kelaan tänään. Lomautuksia olisi ukolla tiedossa, taloudellisti huono, mutta ajallisesti ei. Oli ukolla hiihtoloma viime viikolla ja kipastiin päivän reissulla Ikeassa, ja taas tuli kaikkee kivaa mukaan :) Ehkä laittelen niitä kuvina tänne kunhan saan sen mun koneeni.

 

Kohta tarvii varmaan mennä lumitöihin, koska sitä on ainakin koko aamun tuiskunnut. Eikä vois vähempää kiinnostaa. Olen muuten aloittanut uuden ihanan harrastuksen kuntonyrkkeilyn, on muuten ihan helmilaji! Ja ostin viime viikolla ideaparkista ihanat uudet kengät. <3

 

Kevättä päin!