mistäs sitä aloittaisi... Aloitetaan nyt vaikka Elmeristä.
2007415.jpg
Elmerillä oli eilen lääkärintarkastus, kun lääkkeet tekivät loppumista. Elmeri on "tervesairaskoira" eli on niin terve kun vain voi ikuna olla. Keuhkoissa oli pientä varjostumaa, mikä on todennäköisesti siellä aina, yskiminen jatkuu. Sai ylläpitävää antibioottia ja samallalailla mennään. Koskaan Nepusta ei tule huippukuntoista koiraa, mutta eipä se sitä koskaan ole ollutkaan. Siis se on todellinen sohvachamppiooni!!! Elmeri osaa ottaa rennosti ;) Karvan irtoomiseenkin löytyi syy:leikkaus, kuulemma aiheuttaa uroksilla karvanlähtöä, mutta pitäisi tasaantua aikaa myöden...toivotaan.

Sitten muihin aiheisiin: Hahtuvaa on pitänyt ottaa puikoille, kun on ihan äärettömän hienoidis :D Sitten täytyis siivota (emt.koirankakarvat+ihmisten aiheuttama sotku ja epäjärjestys). Ei ainakaan tarvi siivota, että joku meille tulisi kylään, kyllä viimeviikonloppu veti taas kyläilyt täyteen hetkeksi. On se kumma, kun kukaan ei käy ensin moneen kuukauteen ja sitten tulee kertarykäisyllä kaikki... outoa, ehkä jonkinlainen liitoutuma :/ hmmm... Kamera tarvisi tyhjätä (oonko muuten hehkuttanut täällä että meillä on Canon eos450D!!!!!!) ukki tarvii sen lainaan, kun käy kuvaan autonsa viikonlopun autonäyttelyssä.  Itsekin voisi mennä käymään kattoon ja kuvaan niitä, mutta kun siellä on populaatioo niin paljon ettei huvita ja huomenna on isopapalla pihansiivoustalkoot. Toivottavasti olisi hyvä ilma! Oma pihakin pitäis siivota, mutta muut edelle ;)

Sitten tuo otsake...on suora lainaus Kataiselta sen vaalimainoksen lopusta, no kuseekohan Katainen omaan vai naapurin kamiinaan :/ Luulenpa, että naapurin. On taas sellaiset vaalit etten kyllä tiiä ketä äänestäisin. En tiiä enkä tunne ketään hyvää ketä vois äänestää. Ainoot jotka tiiän meiän vaalipiiristä kuuluvat tuohon toisen kamiinaan kusija ryhmään eikä todellakaan ole koskaan nähnyt kuin vasemmankäden rukkasen...

Viikonloppuja ;)