Totesin, että meidän koira on ADHD...Olemme tässä nähneet yksiä sun toisiakin koirakamuja. No, kamuja ja kamuja, koiria, jotka ovat aivan eri taajuuksilla kuin meidän koira! Meidän Elmeri haluisi heti ruveta leikkimään ja riehumaan ilman turhia kainosteluja. Muut koirat taas katsovat sivistyneesti ja ihmettelevät mitä toi yksi oikein riekkuu. Siis Elmeri on ylivilkas (kun sille päälle sattuu), rauhaton, malttamaton, ei oikein meinaa muut sopeutua herran ajatuksiin, on väärinymmärretty.

Ainoa, joka on hiukan ymmärtänyt Elmerin tyyliä on ollut cockerspanieli, siis selvä sukulaissielu! Ja vaikka Elmeri on vielä pentu, niin monet sitä nuoremmat käyttäytyvät siivommin... Keneen koira tulee muuta kuin omistajaansa.
596323.jpg

No kuuluuhan rotuun olla hiukan höseltäjä, ja halusinhan höseltäjän, joka on aina niin onnellinen kaikesta(. Tuossa se pötköttää lattialla ja nauttii nukkumisesta! Omistaajaansa tullut (vaikka en nukukaan mieluusti lattialla)...
596338.jpg
(Kuva on otettu varmaan vuosi sitten, mutta samanlainen nukkumisasento on säilynyt tähänkin päivään. Huomaa takajalka, aina saman puolen jalka...tapoihinsa pinttynyt)