Viime vuonna aloittamani virkatut tossut ovat vieläkin kesken. Enää ei puutu kuin viimeistely, mutta se on nyt jäänyt... :)Uusien projektien vallatessa talo. Tässä on kuitenkin virkatut tossut keskeneräsenä:
1184984.jpg
Sitten olen hankkinut hahtuvaa, ihanaa hahtuvaa, rakkautta ensi silmäyksellä....Ensin ostin ruskovillan vaaleaa ja oon pykännyt siitä kahet vaippahousut ja jäljellä on vielä tovi lankaa:
1184987.jpg
Molemmat ovat hiukan kesken, vasemman puoleisessa tarvitsisi päätellä puntit, ja oik. täytyisi parsia kokoon. Ja sitten molempiin kiristysnauhat.

Sitten kävin Villa Mokassa ostamassa värillist hahtuvaa ja tässähän ne ovat, tumman ruskea ja punainen.
1184988.jpg

Sitten olen tehnyt tumput ja aloittanut kaulaliinaa isoveljestä. tumput tarvitsisi vielä hiukan koristella.
1184990.jpg

Sitten eilen saapui tilaamani jääkaappirunoudet postiin ja hain ne tottakai :) Vielä en ole sen paremmin availlut niitä, vaan ne saavat odottaa uutta jääviileäkaappia! Siis meille tulee lähiaikoine (toivottavasti) uusi jääkaappi.
1184992.jpg

Sitten ukko osti mulle eilen puhelimen, oli Elisan kytkyluuri, eikä maksanut paljoa. Ja sitten kun osais vielä käyttää sitä ;)
1184996.jpg
1184999.jpg

Sitten ostin tällä viikolla ruskovillan tumpit, ihanat <3vihreän väriset. Tahtois vielä sen hirssiakanatyynyn ja kohdelämmittimen(sellaisen tuubin).Ostaisin jos olisin rikas... Olen niin rakastunut Ruskovillaan,aaah...Täytyisköhän lotota...
1185006.jpg

Mitäpäs tänne muuta, olo on ollut ihan hyvä, lukuunottamatta torstaista kaameaa päänsärkyä. johtuiko siitä, että olin töissä jopa 5 tuntia :D siis aikas rankka viikko. Oikeesti piti olla eilenkin töitä, mutta ei ollukaan vaan oli vapaa...No neljä kuukautta tiedossa aikasmoista menoo...tarvis tehdä toimintasuunnitelmaa kevääksi, taas pitää työhaastatteluja, taas on kevätkauden iltapalavereja...No kai sitä jaksaa kun tietää, että on tiedossa pidempi vapaa. Niin tuli tässä mieleen, että ostin Ainot töihin ja toin Reinot kotiin. Oli sitten harvinaisen vaikee löytää Ainoja kokoo 38-39...Löysin yhdet 38 ja ne oli just sopivat...vasta helmi-huhtikuussa tulee kauppoihin kuulema lisää kun kysyttiin Citymarketista Aino-Reino- tilannetta. Siis moni on ostanut tänä talvena Ainot ja Reinot. FeikkiAinoja kyllä löytyi, mutta ne on ihan törkeen näkösiä! Hyi!

Nyt tekeen jotain hyödyllistä...tai hyödytöntä...