Joten voitte arvata, mitään päivityksiä ei ole tullut muuta kuin iholle ;) eli auringossa ollaan maattu kaikki vapaa-aika. Joten en ole käynyt koneellakaan ollenkaan. En ole ehtinnyt/jaksannut ottaa valokuviakaan, koska ulkona on niin ihana ilma, en voi tehdä muuta kuin maata auringossa...

Laihiksessa ollaan taas edetty viime viikosta on lähtennyt vajaa kilo ja yhteensä on pudonnut kiloja 9,4 kiloa. Aika hyvin, ei vielä ihan täyttä kymmentä, mutta melkein. On se hassua kattoo vakaa, kun se näyttää 6 alkavaa, eikä 7 alkavaa lukua, ennnen odotti että olisi 6 alkava, nyt 5 alkavaa. No pitkä on tie omaan tavoitteeseen vielä, mutta on sitä kiva hihkua jo matkallakin. Olo on keventynyt ja jaksaminen lisääntynyt. Enää ei osaa ostaa vaatteita kirppariltakaan, kun ei uskalla ostaa nyt sopivan kokosia, kun luulee niitä liian pieniksi ja ostaa aina liian isoja. Apua, minkäkön kokonen sitä oikeesti on???

Kyllä nyt on siis ollut ihanaa, lämmintä ei kuumaa! Olisin auringossa vaikka kaiket päivää aamusta iltaan, mutta ei voi kun on töissä. Onneksi me ollaan töissäkin ulkona pitkät ajat...Täytyy nauttia nyt kun ei taas tiedä koska saa nautti näin ihanista ilmoista, joten könyän ottamaan aurinkoa! Tämä tarkoittaa siis sitä etten varmaan täällä päivittele taas hetkeen, jos on näin ihana ilma!