töihin ja äiti jäi poikien kanssa kotiin. Nopeasti päivät rullaavat. Pienellä miehellä alkaa pikku hiljaa syntymään jonkinnäköistä rutiinia, toivottavasti pysyvää. Yöllä nukkuu 21-3 eli aika hyvin. Voi välillä heräillä pierun vääntöön, mutta tutti rauhoittaa. Meillä täytyisi pikku hiljaa ruveta siirtämään ukkelia pinnasänkyyn... Toivottavasti siirto sujuu ilman tuskastelua. Ukkeli on löytänyt oman kätensä ja tykkää mupeltaa sitä ennemmin kuin tuttia... Inhottavan hiostavaa on ollut tässä viime päivinä, poika kiljuu älillä kuumuuttaan kuin henkeä vietäisiin. Muuten "itkee" vää, vää vää, hyvinkin kainolla äänellä, lie kehen tullut?? Ai niin pappaansa kuulemma, ainakin silloin kun itkee ;)

Elmeri se jatkaa sairastelujaan, tulehdusarvot on ja pysyy...antibioottia on vaidettu, katotaan nyt miten käy tän biootin kanssa, edellisestä kun tuli hetkellinen halvaantuminen. Eläimet ovat ottaneet vauvan hyvin vastaan, Ykä haluaisi vaan nukkua ukkelin paikoissa eli sitterissä, sängyssä ym...

1823557.jpg

1823559.jpg
Hymyjäkin  alkaa irtoamaan, kunhan vain on tosi hyvällä tuulella, ei muuten ;D 

Kyllä on Olympialaiset ollut pelastus, niitä on voinu kattella, kun ei oo pystynyt muuta tekeen, kun pieni mies on vieny toisen käden :) Kotona jatkuu kaaoottisuus, eli siivous yhä edelleen kesken...Anopin muutto aiheutti meillekin lisää tavaraa...ihan kun me oltaisiin just muutettu tänne... Tänään jos pyörähtäisi Keskiaikamarkkinoilla illalla ja viikonloppuna jo perinteiseksi muodostuneilla elomessuilla. Tänään käytiin perhekahvilassa, eli kyllä meillä ohjelmaa riittää :) Nyt suunnittelen hiukan talven harrasteita, vauvajumppaan ajateltiin vauvan kanssa mennä, perhekahvilassa käydään jatkossa, sählyä voisin käydä pelaamassa ja joku tanssijutska olis kiva...Katotaan.