Sunnuntai kello on nyt 7.40, olen ollut jo tovin hereillä...En tiedä, mikä saa ihmisen vapaapäivänään heräämään näin aikaisin. Ärsyttää. Syy siihen, miksi heräsin jo seitsemän aikaan oli kurkkuni. Se on ollut hiukan kipeänä, oikeastaan karheana. Kuumettakin harmaan on ollut, koska to-pe yö oli liskojen yö. Silloin oli välillä niin kylmä, että tärisin oikein kunnolla, välillä taas oli tuskallisen kuuma. Näin sinä yönä ihan outoja uniakin... Takaisin heräämiseeni. Kun heräsin minua yskitti ihan hirveästi, eikä tullut mitään. Yskitti vain ihan hirveästi. Noustuani ylös ja käveltyäni alas, alkoi limaa irrota, mutta heikosti. Huomasin alhaalla, että minulla on nuhakin. Sairasta sairastaa lomalla...ARGH#"2´¤

Sitten hiukan kivempiin asioihin eli shoppailuun... Yksi päivä löysin kirpparilta 3 erikokoista oranssia ikean pyöreätä kulhoa. Ne on muovia, mutta ne olivat niin hurmaavan värisiä ja hintaisia, että ne lähti mukaani. Sitten löysin Ikean oranssin siivilän, millä voi valuttaa vaikka pastaa. Sekin oli hieno. Samalla reissulla löysin myös oranssin jättikupin tassilla. Se oli myös hurmaava ja muutti meille. Samaisella kirpparireissulla löysin myös yhden Betty Boop paidan.

Sitten ostimme eilen uuden pesukoneen. Se oli Upo Maxi 422D. Se on hurmaava, vaim 40cm syvä! Silti sinne mahtuu 5 kiloo pyykkiä. Eilen kokeilin sitä ja se oli kyllä loistava. Edellinen kone oli ihan kamala. Se ei välillä suostunut pesemään pyykkiä kunnolla, vaan jätti ne likaisiksi ja pesuaineen niihin. Linkous oli edellisessä max500r/min ja tässä uudessa on 1200r/min. Ja sen kyllä huomaa. Tällä uudella koneella voi tehdä ohjelman ulkopuolisia huuhteluita ja linkouksia, mitä taas edellisellä ei voinut.Olen ainakin tällä hetkellä tyytyväinen uuden pesukoneen omistaja. :)

Niin ja ostinhan eilen kengätkin. Aivan ihanat. Sellaiset, josiat olen haaveillut jo pitkään. Vagabondin nahkaiset "balleriinat" Ne on todella miellyttävät jalkaan. En ole koskaan omistanut niin pehmeitä kenkiä. Ne ovat mustat, toisena väri vaihtoehtona olisi ollut kullanvärinen. Päädyin mustaan. Kalliit ne olivat, vaikka niistä saikin alennusta...Kyllä kirpaisi lompakkoa, mutta onhan minulla nyt hyvät kengät, jotka sopivat sekä arkeen että juhlaan. Ensi kuussa oli tiedossa yhdet häätkin niin sitäkin ajattelin... Tekosyitä! Ostin ne kengät, koska ne olivat hyvät jalkaan ja hyvännäköisetkin vielä. Nyt kun on töissä on hiukan rahaa enemmän kuin silloin kun opiskeli. En todellakaan törsää, vaikka välillä teenkin heräteostoksia. Olen pihi, mikä välillä ärsyttää, kun ei raaski ostaa mitään.

Toivotaan, että tämä "flunssa" loppuisi ja pääsisi lenkkeilemään kunnolla koiran kanssa. Toivon myös, että ei enää tuulisi niin paljon kuin viime viikolla...Toivossa on hyvä elää sanoi lapamato! Heh heh, ehkä kömmin takaisin pehkuihin tai siirryn syömään aamupalaa...Palaillaan astialle!