kohta kreikkalaiseen ravinteliin, täytyisiköhän kokeilla Reinikaisen taktiikkaa reikkalaisessa ;) No toivotaan että on hyvää ruokaa. Käsitöitä on tehty, kuvia ei ole. Katostaan kun on enemmän aikaa niin sitten tulee kässäpäivitystä :)

 

Tällä viikolla on kyläilty kaverin anoppilassa kummipoikaa moikkaamassa, tänään toisin herra nukkui koko ajan kun oltiin. Sitten ollaan oltu isomummilla. Seurakunnan kerhossakin käväistiin torstaina, ja ihan kivaa oli. Keskiviikko oli kuntojumppa ja eilen oli minun uusi harrastus, kuntonyrkkeily, siiis ihanaa! Jäin kyllä heti koukkuun siihen. Peukku tuli hiukan kipeeksi kun ei ollu rannesiteet kunnolla, mutta ihanaa rääkkiä. Ei ollu ihan tuska, mutta tekemisen meinikiä oli! Olisi voinu olla hiukan rääkimpää :) Sunnuntaina pitäisi olla sähly, mutta se on peruttu hanuristejen takia, inhoan muutenkin jo hanuri musiikkia, se on hanurista!

 

Nyt sitten katteleen pärstää ja vaatteita ja menoksi.Viikonloppua ja loppu tammikuuta.

Ai niin keittiöremppa on siinä vaiheessa, että huomenna tulee putkimies ja ens viikolla sähkömies ja sitten alkais oleen huone redi!