Hiukan ärsytti äsken kun olin lenkillä koiran kanssa. Aloin ihmettelemään kun koira sai jonkun hajun ja meni ihan korvat lukkoon ja kaamea veto alkoi (oltiin jo melkein kotona). No ajattelin, että taas iski joku virta piikki ja joku metsäneläin on mennyt siitä niin päästoon siitä sitten mäen nyppylälle, erään talon kohdalle, niin sieltä pellon puolelta ojasta hyppää sen talon koira minkä kohdalla ollaan.

Yleensä koira vaan haukkuu omalla pihalla, mutta tällä kertaa yllätys odotti hiljaa ojassa. No meidän koiralla meinasi tulla hätä, koska oli hihnassa ja toinen irti. Meidän koira haukkui, murisi ja vinkui (pelotti)ja toinen alkoi hyökkiä kohti. Siinä minä seisoin tumput suorna miettien kuumeisesti, että mitä helkuttia mää oikein teen, kun koira ei päästänyt meitä ohi. Ajattelin jo, että päästän omankin koiran irti niin on tasapuoleisempaa.

No sitten se talon ukkeli vaivaitui tulemaan jostain piharakennuksestaan siihen kadulle, eikä perk...le vaivaitunut pyytämään anteeksi. Ääliö äijä ei edes saanu kiinni koiraa, katselin vielä pidempääntä kuinka koira kipsutteli omia reittejään. Siis mua niin ärsyttää tollanen...mukavaahan se sitten on kun tarpeeksi usein joku hyökkii meidän koiran kimppuun, niin mitä siitä seuraa.

Siis mää meinaisin töräyttää sitä pientä äijän käppyrää lättyyn, kun mua alko sapettaa niin saat..nasti. Täytyy tarkastaa koira kun se on kunnolla kuivunut, ettei ole mitään jälkeä jäänyt sen paviaanin koirasta...Äijä saa sen kyllä maksaa silloin ja kalliisti!!!¤#"X*"¤"%&!